Apiterápia

Gyógyuljon fájdalom, és gyógyszermentesen, mellékhatások nélkül! A méhkaptárban található levegőt régóta használják betegségek gyógyítására.

Készítettünk egy kétágyas Méhes házat ahol a kaptárak felett helyezkedünk el, és hat ránk a méhcsaládok biorezonanciája és a szárnyuk által keltett mikrorezgések is, amik megsokszorozzhatják a gyógyító hatást. A vendég négy kaptáron fekszik, és a réseken egyenletesen áramlik fel a propolisz-gyanta-illóolaj diszperziót tartalmazó levegő.

A vendég testét egyenletesen éri a speciális klímájú és összetételű kaptárlevegő. A méhkaptár levegőjének közvetlen belélegzése (inhalációs maszkkal, vagy anélkül) jelentős javulást eredményezhet a következő betegségeknél: asztma, kruppos köhögés, allergia, kiégési szindróma, alvászavar, állandó fejfájás, megfázás, izületibetegség, bőrbetegség, szorongás, immunrendszer zavar, melléküreg gyulladás, nyugtalanság, szívgyengeség, stroke utáni kezelés, stb.

Ajánlott kezelési kúra, 2 héten keresztül, napi 1-2 alkalommal, 30 - 60 perc. Ha valaki szeretné, akkor lehet tovább is folytatni a kezelést korlátlan ideig. Egyénileg is be lehet állítani a kezelés időtartamát. Ez a kezelés korhatár nélküli, fiatalokra és idősekre egyaránt jótékony hatással lehet.

Nem utolsósorban pihentető alvást is elősegítheti. Szerencsére a leírások sokéves története alapján, ez idáig sem ellenjavaslat, sem mellékhatás, sem túladagolás, sem allergia, sem pedig más túlérzékenység nem jelentkezett. A méhek a házba nem tudnak bejutni a többszörös óvintézkedéseknek köszönhetően.

Szeretettel várjuk a kedves gyógyulni vágyó vendégeinket.

Időpontfoglalás telefonon vagy az Időpont foglalás menüpontban lehetséges.